2020 TÉLI AKCIÓ!

10%

$94

10 óra

Saona szigete a Keleti Nemzeti Park része és a természeti adottságainak köszönhetően a Dominikai Köztársaság egyik legszebb szeglete. Kihagyhatatlan program!

2020 TÉLI AKCIÓ!

10%

$130

8 óra

Két helyi látványosság egyetlen nap alatt! A csodálatos Saona szigete, valamint Altos de Chavon, a karibi térség mediterrán művészfaluja.
$329

4 óra

Helikopterrel látogatunk el Saona szigetére, ami a Dominikai Köztársaság legnépszerűbb szigete. Felejthetetlen élmény az egész családnak!
$79

8 óra

Úsznál egy valódi, élethű akváriumban, a trópusi halak és a sasráják között? Lehetőség van búvárkodni és sznorkellezni egyaránt!
$99

8 óra

Tarts velünk! Fedezzük fel a Korallvárost, ami a Karibi-térség ékköve. Majd búvárkodunk és/vagy sznorkelezünk Catalina szigetén! Élmény az egész családnak!

2020 TÉLI AKCIÓ!

10%

$105

12 óra

Fedezzük fel az első várost, amelyet európaiak alapítottak az Újvilágban, Santo Domingot, a Dominikai Köztársaság fővárosát.
$140

10 óra

A Samana félsziget az ország észak-keleti részén található, az Atlanti óceán ölelésében. Gyönyörű vizesés a dzsungel mélyén és a csodálatos Bacardi sziget vár!
$169

10 óra

Élmény, amelyet nem szabad kihagyni! Csatlakozz hozzánk! Luxus Katamarán, trópusi környezet, hihetetlenül tiszta és türkiz víz, pálmafás partszakasz.

2020 TÉLI AKCIÓ!

10%

$89

8 óra

Ismerjük meg együtt Dominikát! Lovaglás, rizsültetvény, kávé, kakaó és cukornádültetvények, szivargyár, plusz egy kis történelmi kirándulás.